Fine Dining Week 6-17 lutego 2019

Z przyjemnością informujemy, że bierzemy udział w Fine Dining Week, czyli Festiwalu Sztuki Restauracyjnej, która obejmuje najwybitniejsze restauracje w Krakowie, Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi i Trójmieście. To dla nas duże wyróżnienie i bardzo się z tego cieszymy.

W ramach festiwalu w dniach 6-17 lutego Szefowie Kuchni przygotowują niepowtarzalne menu degustacyjne w wersji mięsnej i wegetariańskiej do wyboru w stałej cenie 119 zł.

Nasz Szef Kuchni Restauracji Babinicz Wojciech Harapkiewicz także przygotował coś wyjątkowego, dlatego już dziś zapraszamy do rezerwacji miejsc przez oficjalną stronę festiwalu.

Więcej szczegółów akcji i panel rezerwacyjny znajdziecie na stronie https://finediningweek.pl/ (szukajcie nas w zakładce – Wrocław)

ZAPYTAJ O SZCZEGÓŁY / ZAREZERWUJ MIEJSCE
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #282828;background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}