Press room

Dzielimy się z Państwem pasją do dobrej kuchni, natury i aktywnego wypoczynku. Chcemy być zawsze blisko naszych gości, dlatego chętnie udzielamy wywiadów, dzielimy się wiedzą i doświadczeniem. Zapraszamy do lektury!

Image module
10/2017

„Business Life Polska”

Agnieszka Kunc-Mosoń opowiada o zaletach integracji pracowników w otoczeniu przyrody. Większa efektywność, zgrany zespół i relaks to tylko kilka z nich!

Czytaj więcej
Image module
07/2017

„Food Service”

Szef kuchni Wojciech Harapkiewicz wspiera młodych kucharzy. W ramach programu „Szef dla Młodych Talentów” pod swoje skrzydła przyjmuje najlepiej zapowiadających się uczniów.

Czytaj więcej
Image module
06/2017

„Poradnik Restauratora”

O rodzinnej pasji i wspólnych kulinarnych eksperymentach z córką Zuzią, opowiada szef kuchni Wojciech Harapkiewicz. Dzięki wsparciu taty dziewczynka ma za sobą pierwsze sukcesy, m.in. udział w programie MasterChef Junior.

Czytaj więcej
Image module
10/2017

„Poradnik Restauratora”

Jesienne kulinarne inspiracje szefa kuchni Wojciecha Harapkiewicza bazują na grzybach. Gwiazdy sezonu w nowoczesnych odsłonach królują w menu restauracji „Babinicz”, gdy tylko pojawiają się w pobliskich lasach.

Czytaj więcej
Image module
10/2017

„Poradnik Restauratora”

Wykwintne, nowoczesne, a przede wszystkim pyszne. Szef kuchni Wojciech Harapkiewicz proponuje weselne menu z prawdziwego zdarzenia.

Czytaj więcej