Od 29 kwietnia do 3 maja, Restauracja Babinicz odbyła się "Majówka z kuchnią tajską", podczas której kucharze przygotowali autentyczne dania z Tajlandii, które zachwyciły kubki smakowe naszych Gości.
6 i 7 maja, restauracja organizuje "Festiwal soli dover". To doskonała okazja, aby spróbować dań przygotowanych z wykorzystaniem najlepszej jakości soli dover. Daj się zaskoczyć wyjatkowym smakiem!
13 i 14 maja to czas na "Festiwal szparagów", podczas którego Restauracja Babinicz serwować będzie potrawy z wykorzystaniem tego sezonowego produktu. W menu znajdziesz szparagi w różnych odsłonach, w tym w klasycznym połączeniu z jajkiem czy szynką parmeńską, a także bardziej wyszukane propozycje przygotowane przez naszych Szefów Kuchni.
20 i 21 maja to czas na "Festiwal kuchni francuskiej". Zapraszamy na prawdziwe kulinarne doznania, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia oraz wspaniałą kulinara podróż pełną wyjatkowych smaków charakterystycznych dla kuchni francuskiej.
Na zakończenie miesiąca, w dniach 27 i 28 maja, Restauracja Babinicz organizuje "Festiwal sarny". To doskonała okazja, aby spróbować dań przygotowanych z wykorzystaniem tego wyjątkowego mięsa. Dziczyzna to flagowy produkt w naszej restauracji, dlatego chcielibyśmy zaprosic naszych Gości do wyjatkowej podróży kulinarnej.
Jeśli chcesz spróbować tych wspaniałych smaków, nie czekaj dłużej i zarezerwuj stolik w Restauracji Babinicz!. Skorzystaj z okazji, aby wspaniale spędzić czas z rodziną lub przyjaciółmi, delektując się wspaniałą kuchnią.
ZACHĘCAMY DO REZERWACJI STOLIKA!
Restauracja Babinicz
+48 608 565 000
restauracja@dworzysko.eu