Pierwszy festiwal odbędzie się 1-2 kwietnia i będzie poświęcony tradycyjnej kuchni polskiej. Podczas tego wydarzenia, kucharze Restauracji Babinicz zaprezentują autorskie wersje klasycznych dań, które zostaną przygotowane zgodnie z najwyższymi standardami kulinarnej sztuki.
Kolejny festiwal odbędzie się w dniach 8-10 kwietnia i będzie poświęcony kuchni wielkanocnej. Restauracja Babinicz przygotuje specjalne menu związane z tradycją i kulturą polskiej Wielkanocy.
16-17 kwietnia odbędzie się festiwal ramenu, podczas którego będzie można spróbować tej popularnej japońskiej zupy na wiele sposobów przyrządzonej przez doświadczonych kucharzy.
Kolejny festiwal kulinarny, poświęcony kuchni wegańskiej, odbędzie się w dniach 22-23 kwietnia. Restauracja Babinicz przygotuje wtedy specjalne menu oparte wyłącznie na produktach roślinnych, które zachwyci nie tylko wegan, ale także wszystkich miłośników smacznej i zdrowej żywności.
Ostatni festiwal, 29 kwietnia - 3 maja, poświęcony będzie kuchni tajskiej. Podczas tej majówki Restauracja Babinicz zaprosi smakoszy do spróbowania autentycznych tajskich dań przygotowanych zgodnie z tradycyjnymi recepturami.
Wszystkie festiwale kulinarne to doskonała okazja, aby spróbować nowych smaków i zapoznać się z różnorodnością kulinarną. Restauracja Babinicz serdecznie zaprasza na każde z tych wydarzeń!
ZACHĘCAMY DO REZERWACJI STOLIKA:
Restauracja Babinicz
+48 608 565 000
restauracja@dworzysko.eu