Długo zastanawiałem się nad tematem pierwszego wpisu na bloga kulinarnego i zdecydowałem, że zacznę od załogi z którą mam przyjemność współtworzyć Restaurację Babinicz. Dlaczego ? to proste! bez ludzi z którymi pracuję i spędzam więcej czasu niż z rodziną, nie mógłbym pisać o połowie rzeczy które zrobiłem. To powodzenie jest efektem wspólnej, zespołowej pracy.
Ludzie, z którymi pracuję, są wyjątkowi i jedyni w swoim rodzaju. Są to ludzie, którzy kochają swoją pracę i wykonują ją z pasją. Zawsze uśmiechnięci, pełni energii i gotowi do pomocy, tworzą niepowtarzalną atmosferę w Restauracji. Ich profesjonalizm i zaangażowanie sprawiają, że każdy Gość czuje się u nas wyjątkowo i chętnie do Restauracji wraca.
Budowanie zespołu zaczyna się od głowy, my tą głowę mamy!
Wszystkim pracownikom Restauracji Babinicz chciałbym powiedzieć "dziękuję" za ich ciężką pracę, za poświęcenie i zaangażowanie, które wkładają w swoją pracę. To dzięki nim, Restauracja odnosi tak wielki sukces i ma tak dużo zadowolonych Gości.
Bez nich, Restauracja Babinicz nie byłaby tym, czym jest dzisiaj - miejscem, gdzie smakowita kuchnia łączy się z miłą atmosferą i doskonałą obsługą.
Oktawia Dziubczyńska ( Szefowa działu Relacji z Gośćmi)
Radosław Dziubczyński ( Szef Kuchni)
Krzysztof Kogut ( Szef Sali )
Chciałbym wymienić teraz wszystkich ludzi którzy dbają o atmosferę i standardy w naszej Restauracji:
KUCHNIA:
Oleksander Laptuta – Zastępca Szefa Kuchni
Bartosz Adamczewski – Zastępca Szefa Kuchni
Piotr Smółka – Starszy Kucharz
Anna Fijałkowska – Starszy Kucharz
Monika Ladenberger – Starszy Kucharz
Szymon Kawlewski – Szef Cukierni
Jolanta Kawlewska – Cukiernik
Anna Kuśmierz – Kucharz
Aleksandra Jakomiec – Kucharz
Michał Jabłkowski – Pomoc Kuchenna
SALA:
Kamil Tarnowski – Kierownik Zmiany
Ireneusz Małkowski – Starszy Kelner
Aleksandra Kulińska - Kelner
Grzegorz Bierut – Kelner
Karolina Jakubasz - Kelner
DZIAŁ SPRZEDAŻY:
Aleksandra Drapała – Specjalista działu sprzedaży
Każda z wymienionych osób to inna osobowość i charakter, ale razem tworzymy coś spójnego i wyjątkowego. Charakteryzuje nas dobra organizacja pracy , wyczucie smaku, wielozadaniowość, skrupulatność, odporność na stres, umiejętność pracy pod presją czasu, doświadczenie i poczucie humoru :)
Zapraszam do Restauracji Babinicz!
Rafał Grzegorzyk - Szef Kuchni, Dyrektor Gastronomii